Claxi прогласен за добитник на WITSA награда за ИКТ решение на Светскиот ИТ Конгрес 2016 во Бразил

Posted Leave a commentPosted in Work

На 4 октомври 2016 година, Claxi – мобилната апликација за добивање на оптимални такси понуда, беше наградена со престижната Merit Award (награда за решение кое се издвојува од останатите) за особен придонес на глобалните ИКТ награди, на овогодишната Гала церемонија на Светскиот конгрес на ИТ – СКИТ 2016 во Бразилија, Бразил. На секои две години, WITSA глобалните ИКТ награди, доделуваат признание […]