phone-screen

Предности

3 во 1

Платформа која ги поврзува крајниот купувач со продажните локали и превозниците.

Следење нарачка

Купувачите ќе можат да купуваат од било која продавница (ресторани, бутици, аптеки...), да ја следат нарачката и да ги добијат производите на својата адреса.

Комуникација

Крајните корисници се поврзани на една платформа за полесна и побрза комуникација.

Оцена на корисници

Купувачите и превозниците се оценуваат со секоја достава. Споделете го вашето мислење со останатите корисници.

Сигурна испорака

Продажните објекти ќе можат да испорачаат пратки без разлика дали имаат своја достава, или пак нивната достава е презафатена.

Најдобра понуда

Добивајте понуди од повеќе превозници и изберете ја онаа која најмногу ви одговара со цена и време на достава.

Поддржано од

Соработници

Најдобриот мексички ресторан во градот, секогаш во чекор со трендовите. Нарачајте вкусна храна и добијте достава со Claxi.

Мени со храна за секого- без разлика дали сте веган, вегетаријанец, пескатеријанец, јадете кето, палео или сакате протеинска исхрана. Природно и органско.

Најдобрите пици во Скопје ќе ги најдете во пицерија 511. Нарачајте ја вашата омилена пица и добијте достава со Claxi.
Немаш достава до своите купувачи?

Клакси е тука да ти помогне. Регистрирај го својот продажен објект и започни да добиваш понуди за достава на твоите нарачки.

Често поставувани Прашања

Вашата продавница можете да ја регистрирате на следниов ЛИНК. Доколку имате повеќе локали, можете да регистрирате повеќе профили за секоја локација одделно, или да внесете повеќе адреси на еден профил, зависно од тоа дали вашите нарачки ги добивате централно, или посебно во секој продажен објект.

Апликацијата Claxi за патници и купувачи е достапна на  PlayStore и истата можете да ја инсталирате на следниот ЛИНК. 

Апликацијата Claxi за возачи е достапна на  PlayStore и истата можете да ја инсталирате на следниот ЛИНК. 

Claxi не ве ограничува во однос на правењето на вашите нарачки. Ваш личен избор е начинот на кој ја правите самата нарачка – преку телефон, со online нарачка… Опциите за пуштање нарачка се зависни од работењето на продажниот локал. Контактирајте ја вашата омилена продавница за да ја направите вашата нарачка.

Claxi апликацијата е целосно бесплатна за сите корисници. Патниците/купувачите можат бесплатно да ја следат доставата на својата нарачка во апликацијата или да го следат возачот кој доаѓа за превоз. Возачите можат бесплатно да ја користат апликацијата за да пуштат понуди за патници или за достава од продавници. Продажните објекти можат бесплатно да го користат системот за нарачки на превоз на пратки. Claxi платформата е создадена за да го помогне работењето на малите бизниси и да им овозможи на превозниците да заработат повеќе (дури и во период на пандемија). 

Claxi Delivery е уникатна платформа која им помага на продажните објекти да се поврзат со мрежа на доставувачи. Оваа платформа ги поврзува возачите со продавачите и купувачите во еден smart систем.