Твоето такси на еден клик од тебе!

 

  • Доби понуди од повеќе таксисти
  • Избери возач според попуст и време на пристигнување 
  • Следи го возачот преку GPS
  • Оцени го возачот и целото искуство
  • Апликацијата е бесплатна за користење!

 

*Апликацијата е достапна само за Android корисници, и моментално наменета само за возења во Скопје.

Зошто Claxi:

Таксисти од различни компании

Claxi е единствената апликација која те поврзува со повеќе таксисти од разлилчни компании во Скопје.

Повеќе понуди

Со Claxi лесно и едноставно можеш да избереш дестинација во Скопје, да добиеш понуди од повеќе превозници, и да стигнеш до твојата дестинација брзо и безбедно.

Контрола на избор

Имаш комплетна контрола со кој таксист ќе се возиш (преглед на името, колата, рејтингот на таксистот и попустот кој го нуди)

Уште побрзо повикување

Зачувај ги омилените дестинации за уште побрзо викање такси!

Преземи ја апликацијата на Google Play Store

За повеќе информации контактирајте нѐ на: